Sidemeny+

Skole, barnehage og de nye blokkene

Posted on 24. mar 2017 by in Ymse

Solneset skole

Denne teksten handler om skolen, barnehagen og de nye blokkene på Solneset.

Plassering i kart

Solneset barneskole

Vi er tre elver som har hatt et prosjekt om Solneset skole, Solneset barnehage og nye blokker. Det skal vi fortelle dere om. Solneset skole ble bygd i 1998 -1999.  Det er 27 ansatte og 191 elever ved skolen vår (per 1. januar 2017), og høsten 2017  blir det over 200 elever. Skolen satser på digitale verktøy og IKT. Solneset skole vår er dysleksivennlig skole. Skolen skal bygges ut i 2018/2019.

Vi har intervjuet rektoren. Rektoren sa at hun ville bli rektor fordi hun ville lære mer om å få mer ansvar. Rektoren vår ble rektor på skolen vår 1. august 2016. Rektoren synes det er veldig spennende og skummelt å være rektor fordi hun har så mye ansvar.

Vi har også spurt noen elever om hva de holder på med på skolen. Dette sa elevene : vi holder på med prosjekt og innimellom tegner vi og har det gøy, sier to elever fra 5. trinn. Elevene synes det er gøy å gå på skolen her.

Solneset skole (foto: Mie)

Brakka (foto: Mie)

 

 

Solneset barnehage

Barnehagen ble bygd i 2008. Barnehagen er lagd av betong gips og tre. Det er 68 barn,  4 avdelinger og  17-18 ansatte. Avdelingene ved barnehagen heter Sjarken, Tråleren, Snekka og Seilskuta. Barnehagen har ikke så ofte spesielle besøk. Dette sier ungene i barnehagen: vi leker, leker med biler, synger og danser, og vi rydder etter oss når vi har rotet. Vi klipper og limer og lager fine ting.

barnehagen (foto: Elisa)

 

Barnehagen (foto: Elisa).

Blokker ved Solneset

Blokkene ble bygd i 2015. Blokkene er bygd av tre og betong.

I hver av blokkene er det tre etasjer. Det er gjesteparkering noen plasser ved blokkene.

Utsikten er utrolig vakker, det ser nesten ut som et maleri.

Utsikten fra blokkene (foto: Tuva)

 

Blokkene (foto: Tuva)

CC BY-SA 4.0 Skole, barnehage og de nye blokkene av Solneset barneskole er lisensiert under ein Creative Commons Namngjeving-Deling på same premissar 4.0 internasjonal lisens.

Forfattar: Elisa, Tuva og Mie
Klassetrinn: 5.Trinn
Kommune: Tromsø